Persoonlijke Pilates Training

Geef je nu op voor Persoonlijke Pilates Training door Wandelbar Gymnastic Den Haag

Persoonlijke training helpt altijd om in beweging te blijven en vooral wanneer motivatie niet het enige obstakel is. Meestal is ‘tijd’ je grootste hindernis om regelmatig een cursus te bezoeken want gebrek aan tijd gooit steeds weer roet in het eten.
Hoewel persoonlijke training je geen geld kan besparen, vermindert het wel je stress altijd precies op tijd ergens te moeten zijn.

Gebruik een persoonlijke training van Wandelbargymnastic om iets voor jezelf te doen en na te denken over je persoonlijke ontwikkeling.

Wat is Persoonlijke Pilates Training door Wandelbar Gymnastic?

Persoonlijke Pilates Training duurt 30 of 60 minuten en kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak gebaseerd op Stott Pilates.

De training is volledig vormgegeven rondom jouw persoonlijke eisen en wensen. Je traint je bekkenbodem, definieert je spieren en je wint aan stabiliteit, kracht en flexibiliteit.

Wat zijn de voordelen van Persoonlijke Pilates Training Den Haag?

  • Je bent flexibel
  • Je krijgt een thuisprogramma
  • Je hoeft geen lid te worden
  • Je baby/kind kan bij je zijn
  • Je wordt fit
  • Je hebt plezier

Let op!

Om goed op je wensen in te kunnen gaan is het belangrijk vooraf mij je actuele gezondheidssituatie te laten weten. Daardoor weet ik of er mogelijk gezondheidsrisico’s zijn en het stelt me in staat om een goed maatwerk programma te maken.

Locatie: Waar het jou het best past

De Persoonlijke Pilates Training vindt plaats daar waar het jou het best past; bij jou thuis, in het park (Westbroekpark) op het strand (The Shore) of in de Gym (Houtrust).

Periode

Nadine geeft de training in het Nederlands en het Engels vanaf 3 april 2018 tot nu.

Kosten

Persoon/les : 40 Euro
10 lessenkaart : 350 Euro

Voor informatie of aanmelden bel of WhatsApp Nadine: +31 6 12 32 65 97.

Facebook
Instagram
Pinterest