Nieuw: Pilates Den Haag door Wandelbar Gymnastic

Geef je nu op voor Pilates Den Haag

Pilates Den Haag is een bijzonder effectieve methode, die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt. Pilates is met name de ideale training om blessures te voorkomen en herstel na inspanning te bevorderen.

Wat is de Pilates-methode?

Pilates  is meer dan een aantal oefeningen om je spieren te trainen en leniger te worden. Het gedachtegoed van Joseph Pilates  staat voor een  workout van zowel lichaam als geest. Je traint niet alleen je spieren maar je verandert je gehele lichaamshouding.
Pilates vereist een bepaalde mate van lichaamsbewustzijn met als resultaat dat de kwaliteit van je bewegingen verbetert en je geest zich sterkt.

Je belangrijkste spieren zijn verantwoordelijk voor je: core-stability. In de eerste plaats zijn dat je rompspieren, vervolgens je buikspieren en ten slotte je bekkenspieren. Deze spiergroepen kun je alleen goed trainen door voorafgaand aan elke oefening eerst je onderbuik aan te spannen. De daarmee gepaard gaande ademhaling verbetert de zuurstofopname van je cellen en dus je uithoudingsvermogen. Hierdoor houd je de combinatie van oefeningen langer vol, voer je ze beter gecoördineerd uit en komt je lichaam in een ‘flow’.

Voor wie is Pilates Den Haag?

Afbeelding Voor wie is Pilates Den Haag
Voor wie is Pilates Den Haag?

Pilates Methode door Wandelbar Gymnastic is geschikt voor iedereen die iets goeds wil doen voor zichzelf en zijn of haar lichaam. De training is niet gericht op prestatie maar draagt bij aan een lichaam en geest die meer in balans zijn.
Niveau: Pilates beginners.
Taal: Lessen worden gegeven in Nederlands, Duits en Engels.

Meld je nu aan voor een proefles Pilates in Den Haag! Vooraf aanmelden is aan te raden, het is immers mogelijk dat de les wordt afgelast. Nadine brengt je uiterlijk een paar uur voor de start van de training via WhatsApp op de hoogte.

Locatie Pilates Den Haag: Houtrust Squash

Voor de Pilates-lessen is gekozen voor Squashcentrum Houtrust, omdat daar de voorzieningen en sfeer goed passen bij Wandelbar Gymnastic. Naast een aerobicruimte heeft het centrum een Finse sauna en een Turks stoombad welke je gratis kunt gebruiken na afloop van de les. Parkeren is gratis.

Adres

Pilates Den Haag Locatie en Routebeschrijving
Houtrust Squash
Laan van Poot 18
2566 EC

Data

Woensdagavonden

Tijd

19:00 – 20:00 uur

Kosten

Persoon/les : 13 Euro
10 lessenkaart : 120 Euro
Proefles: 7,50 Euro

Voor meer informatie of aanmelding whatsapp of bel Nadine: +31 6 12 32 65 97

Single straight leg stretch
Pilates met Nadine te Houtrust
Facebook
Instagram
Pinterest